draft 7-star-antreprenor

De ce?

Aceasta este o experiență pe care o ofer membrilor comunității și persoanelor care îmi urmăresc activitatea.
În cariera mea de consultanță și coaching, am lucrat cu clienții pentru a depăși problemele complexe care afectează cariera și succesul în afaceri. Aceasta include stima de sine, relații, management financiar, managementul firmei, imagine, frică, vinovăție, depresie și o varietate de alte subiecte care ajută la obținerea și dezvoltarea succesului in afaceri. De asemenea, a fost inclusă modalitatea de a vă adapta la și de a profita de succes.
De asemenea, am stabilit că multe astfel de probleme, care subminează fericirea și reduc succesul, îi urmăresc chiar și pe cei care câștigă sume mari de bani și, prin urmare, „se soldează”, nu se confruntă și încearcă să rezolve aceste probleme.

Ce este?

Nu sunt medic și nu am pretins niciodată. Dar ceea ce m-a făcut, poate, cel mai fin antrenor de antreprenoriat și practicant solo din lume este capacitatea mea de a observa condiția umană și de a găsi metode individualizate, extrem de eficiente pentru a o îmbunătăți.
Ofer Antreprenor de 7 *** ***, care este un program de 60 de zile pentru a primi ajutor în mod intim și confidențial. Numele tău nu va fi dezvăluit nimănui. Ne vom „întâlni” prin Zoom, Skype sau telefon în fiecare săptămână timp de 45 de minute la un moment convenabil reciproc. Dacă dorești, soțul / partenerul de viață este binevenit să participe. Este posibil să rezolvăm problemele care afectează progresul dvs., să le rezolvăm parțial sau să nu le rezolvăm deloc. Nu fac nicio garanție decât pentru a depune eforturi serioase și concentrate pentru a vă fi de ajutor. Numărul copleșitor de oameni cu care am lucrat și care au vrut să fie ajutați au primit ajutor substanțial.

Dacă nu puteți schimba ceva pe care doriți să îl schimbați în 30 de zile, aveți nevoie de ajutor pentru a face acest lucru, fie că vă curățați garajul, fie să vă limpeziți mintea.

Cum este?

Taxa este de 2700€. Cred că participanții trebuie să investească în acest efort specific în acest moment. Și vreau să lucrez doar cu oameni care doresc sincer să fie ajutați și sunt dispuși să facă o investiție modestă pentru a fi ajutați. În cazul în care partenerii participă, nu există nicio taxă suplimentară.
Durata: șaizeci de zile, întâlnindu-ne o dată pe săptămână (telefon, Skype, Zoom) timp de 45 de minute, la câte ori suntem de acord pentru fiecare sesiune. Puteți amâna datele și putem prelungi 60 de zile, dacă este necesar, dar nu peste 90 de zile, cu excepția cazului în care eu sunt cauza întârzierii.
Admiterea la experiență: Cei interesați pot suna sau scrie cu întrebări specifice despre program pentru a decide cu privire la aplicabilitatea acestora. Această discuție și toate conversațiile ulterioare despre aplicabilitate, indiferent dacă intri sau nu în program, vor fi confidențiale.