Clienti

Clienți din România și internaționali

Facem mai mult decât ni se cere pentru clienții noștri și am avut șansa să lucrăm cu niște oameni extraordinari, din industrii diferite din toată România și din lume.

Raqtan- Arabia Saudită, oferă soluții complete de bucătărie orientate spre client, de la un mic loc de cafea până la bucătăria unui hotel de cinci stele.Raqtan oferă peste 30 de ani de experiență pentru a vă aduce expertiza și competența pe care le solicitați pentru toate proiectele dumneavoastră, indiferent cât de mici sau mari.
 Nova_logo  Producator roman in continua dezvoltare. Dintre produsele NOVA GRUP enumeram: port-scule pantru strunguri CNC, menghine hidraulice si roti dintate
 RUD_logo  RUD - concern internaţional de familie, care oferă soluţii inovative de sisteme de lanţ şi componente pentru cele mai diverse aplicaţii în domeniu
 NTN-SNR_logo  NTN-SNR - grup Japonez - Francez, al 3-lea producator mondial de rulmenti
 IRUM-logo  IRUM - producator de tractoare forestiere, tractoare agricole si echipamente
 Bachmann_logo  Bachmann este o întreprindere ultrainovatoare de talie mijlocie, care dezvoltă, fabrică și distribuie componente & sisteme electrotehnice adaptate nevoilor clienților
 Dexion_logo  Dexion Storage Solutions proiecteaza, produce si instaleaza sisteme de depozitare pentru hale: stelaje pentru paleti, rafturi metalice industriale, precum si solutii pentru arhive.
 Astra-Rail-Industries_logo  Astra Rail Industries SRL detine 3 fabrici (Arad, Caracal si Drobeta Turnu-Severin) si are cea mai mare capacitate de productie vagoane de marfa din Europa.
 Cobo_logo  Cobo IEE - Producator de componente pentru vehicule industriale si agricole, precum si pentru ambarcatiuni
 Romanelec_logo  Romanelec este o firma membra a grupului de firme BEC – France. Producator de bobine si transformatoare detectori de proximitate ,electromagneti , antene.
EC Electronics_logo EC Electronics - Operează la nivel internațional în industria de productie electronica, furnizeaza pentru clienti din o gamă largă de industrii din Marea Britanie si Europa
IUS Brasov client AVO Lean Consulting Parte a grupului industrial francez MOB incepand din anul 1998, S.C. IUS S.A. din Brasov este singurul producator de unelte si scule de mana profesionale din Romania.
Brandl Ro srl Sibiu este parte a grupului german Brandl produce piese ștanțate si sudate pentru industria auto.
Electroalfa este specializata in productia si furnizarea de echipamente electrice de medie si joasa tensiune, confectii metalice, lucrari de antreprenoriat in instalatii electrice complexe, servicii de inginerie.
IUS Brasov client AVO Lean Consulting

Un comentariu la „Clienti

Comentariile sunt închise.