Despre AVO

Despre AVO Lean Consulting

AVO Lean Consulting a fost infiintata cu scopul de a ajuta firmele sa-si creasca eficienta, devenind astfel mai bune si mai competitive.

De ce este eficienta atat de importanta? Pentru ca cu cat eficienta este mai mare cu atat problemele legate de conditiile de piata (preturi, clienti, concurenta) pot fi depasite mai usor. Și, nu în ultimul rând, marja de profit este în legătura directa cu eficiența!

Nu este nici o îndoială ca conditiile pietei sunt foarte dure și competitia este foarte mare. Aceasta este realitatea, câștigă cel mai eficient!

Echipa ...

Adrian Oprea

Adrian V Oprea este consultant in management, specialist in implementarea sistemelor de eficientizare a proceselor, folosind metode si tehnici care conduc la rezultate superioare pentru clienti. Sistemul si metodele folosite sunt verificate in timp si au la baza o filozofie de lucru si un ansamblu de metode care duc la reducerea drastica a costurilor de productie prin eficientizarea muncii.

Adrian, MBA, de formatie inginer mecanic, autor a numeroase articole publicate pe mai multe site-uri, ofera consultanta pentru imbunatatirea eficientei companiei dumneavoastra.

Dintre articolele publicate:

Interviu ziarul Bursa - "Toate companiile au nevoie de restructurare, dar foarte puţine derulează continuu acest proces"

Dispariția stilului clasic de management din conducerea firmelor

Vezi sectiunea Articole de pe acest site

Utilizand experienta acumulata in Toyota business, atat in Japonia cat si in Europa, precum si perfectionarea continua a modului de lucru, consultanta in management (micro si macro) pe care o oferim permite clientilor nostri sa spuna ca performantele obtinute depasesc tintele initiale, toate acestea folosind aceleasi resurse (umane si materiale).

Daniel Babes

COACH, TRAINER și SPEAKER certificat The John C. Maxwell Certification Program

Activând peste 18 ani în companii multinaționale sau românești în diverse domenii a ocupat poziții manageriale: de la middle manager până la manager de top sau consultant al managementului executiv.

A format echipe de până la 900 de membri și a condus în total, în acești ani, peste 2000 de oameni.

S-a preocupat în permanență dezvoltarea oamenilor din cadrul companiilor în care și-a desfășurat activitatea (dezvoltarea abilităților manageriale, project management, leadership, comunicare etc.).

A organizat workshop-uri, seminarii, teambuilding-uri, training clasic iar în ultimii 7 ani a activat ca și trainer certificat CNFPA.

Implicându-se în dezvoltarea profesională a managerilor de diferite nivele (în multinaționale sau firme românești, directori generali, șefi ai unor instituții de stat, medici, antreprenori etc.) a acumultat peste 1000 de ore de training și 100 de ore de coaching.

Să intrăm în legătură ...

Pentru a organiza o întâlnire sau un training, trimiteți-ne un mesaj.

Campurile marcate cu * sunt necesare

Conectati-va cu noi pe ...