Training Leadership

LEADERSHIP GAME
MASTERMIND
LEADERSHIP TRAINING

Este un joc inteligent conceput pentru a crește conștiința de sine a celor care participă, ajutându-i să se cunoască și să se înțeleagă mai bine prin intermediul leadership-ului.

Este jocul prin care se pun pe masă și bune și rele: totul despre punctele tari și /sau punctele slabe ale echipei sau ale participanților, în zona de comunicare, relaționare, organizare, atitudine, proactivitate, spirit de echipă etc.

Se generează dezbateri individuale sau în echipă sau se desfășoară diverse activități provocatoare iar jocul este perfect ancorat în realitate.

Este un bun instrument de diagnoză pentru identificarea unor zone care ar trebui antrenate pentru a determina creșterea nivelului de leadership. Cu ce instrumente? Rămâne de văzut: fie că va fi coaching, mentoring, training sau toate combinate, rezultatul este cel care contează.

Învățăm altfel. În cadrul unor discuții periodice, care adună la masă maxim 6-11 persoane (pentru a da posibilitatea fiecărui participant să adauge valoare, exprimându-și opinia în legătură cu subiectul discutat) se analizează prin filtrele experienței și percepției fiecăruia, subiecte de mare interes: comunicarea, relaționarea, munca în echipă, legile leadership-ului etc.

De exemplu, studiul unui anumit subiect, se poate organiza pe parcursul a 7 săptămâni, prin întâlniri săptămânale, cu durata cuprinsă între 60 și 120 de minute pentru o întâlnire.

Facilitatorul are rolul de a gestiona cât mai eficient discuțiile provocând totodată participanții să dezbată din cât mai multe perspective subiectul. Fiecare poate să plece cu o lecție nouă învățată de la ceilalți participanți.

Este un training de leadership adaptat pentru nevoile clientului iar curricula este cea dezvoltată de către Dr. John C. Maxwell. Pe lângă informațiile care există pe piață și care ar putea fi accesate de către oricine, valoarea acestui training este dată de modul de livrare specific filozofiei Maxwell pentru care trainer-ul deține licența și calificarea de a le preda, așa cum au fost gândite de autor.

Pentru a organiza o întâlnire sau un training, trimiteți-ne un mesaj.

Campurile marcate cu * sunt necesare