Despre AVO

Despre AVO Lean Consulting

AVO Lean Consulting a fost infiintata cu scopul de a ajuta firmele sa-si creasca eficienta, devenind astfel mai bune si mai competitive.

De ce este eficienta atat de importanta? Pentru ca cu cat eficienta este mai mare cu atat problemele legate de conditiile de piata (preturi, clienti, concurenta) pot fi depasite mai usor. Și, nu în ultimul rând, marja de profit este în legătura directa cu eficiența!

Nu este nici o îndoială ca conditiile pietei sunt foarte dure și competitia este foarte mare. Aceasta este realitatea, câștigă cel mai eficient!

Clientii nostrii sunt companii care au atins un anumit nivel de performanta si nu au putut sa creasca peste acel prag. Atunci au apelat la serviciile AVO Lean Consulting pentru a putea depasi acel prag, continuand in acest fel imbunatatirea continua a performantei.

Dacă simți ca afacerea ta poate mai mult dar profitul întârzie sa crească, înseamnă ca acea parte din profit este irosita.

Te putem ajuta sa eficientizezi afacerea.

Adrian Oprea

Adrian V Oprea este consultant in management, specialist in implementarea sistemelor de eficientizare a proceselor, folosind metode si tehnici care conduc la rezultate superioare pentru clienti. Sistemul si metodele folosite sunt verificate in timp si au la baza o filozofie de lucru si un ansamblu de metode care duc la reducerea drastica a costurilor de productie prin eficientizarea muncii.

Adrian, MBA, de formatie inginer mecanic, autor a numeroase articole publicate pe mai multe site-uri, ofera consultanta pentru imbunatatirea eficientei companiei dumneavoastra.

Utilizand experienta acumulata in Toyota business, atat in Japonia cat si in Europa, precum si perfectionarea continua a modului de lucru, consultanta in management (micro si macro) pe care o oferim permite clientilor nostri sa spuna ca performantele obtinute depasesc tintele initiale, toate acestea folosind aceleasi resurse (umane si materiale).

Să intrăm în legătură ...

Pentru a organiza o întâlnire sau un training, trimiteți-ne un mesaj.

Campurile marcate cu * sunt necesare

Conectati-va cu noi pe ...